Pěkná básenka, tož jsem si vzpomněla na včerejšek, na svého miláčka, když jsem ho mazlila, bylo to tak krásné a úžasné... v noci jsem měla noční můru... zdálo se mi, že se mi ztrácí... nněkdo nás chce za každou cenu rozdělit... bojím se, že v reálném životě to nebude o nic lepší...
07.12.2008 15:01:00 | NikitaNikaT.
...malíř se nezapřel...rád bych nějaké tvé obrázky viděl..nabudil jsi mne.
07.12.2008 09:43:00 | Mario de Janiero
lamůr krásně zakomponovaný...parádní hříčka hned v názvu
07.12.2008 01:34:00 | rybí prdy