...jsem se nějak zamyslela nad vzpomínaním na knihu Mika Waltariho, která je mojí srdeční záležitostí...až jsem zapomněla poznamenat,jak moc se mi básnička líbí... :-)
07.12.2008 15:07:00 | Lota
... a nejsem ho snad hodna jako někdo jiný???...ale také, zdá se mi, ho nejsem nehodna více než jiní...hleděla do očí, tvář v slzách a pokračovala":To je moje učení,učení Marie z Magdaly :-)
07.12.2008 15:03:00 | Lota