skrýše
Mám svoje skrýše
na půdách barabizen
tam chodím tiše
s klumpy si hrát
odznaky Říše
na nich pár podobizen
a spousty knížek
starších dat.
Mám:Faulenc,kredenc,almary
zaprášený obaly
knížek Uljanova
Kristusovi sandály
pár pohárů z Italy
cvičky z Gottwaldova.
Mám svoje skrýše
ve sklepích tajemných
kde jenom krysy bloudí
pár hraček z plyše
ze zemí vzdálených
a pár much v pavučinách
co o život loudí.
Mám:Prázdnou duší
od míče
starý pouzdro
na klíče
napadené plísní
kus spirály z vařiče
šípy Gojka Mitiče
co se v touši tísní...
Přečteno 419x
Tipy 13
Poslední tipující: Zpátky, grohy, Holis, NikitaNikaT., Myrja, Mario de Janiero, Veru, Churry, voedor
Komentáře (5)
Komentujících (5)