Advent
Temná je noc, tak temná
jako naše hříchy.
Zahučí vítr
hvězdy zapláčou.
Odezní láska,
zůstane stín smrti,
osamělosti věčné
duší, jež jdou tmou.
Z neznáma do zapomnění.
Zastav se, pošetilý,
je tu ráno.
Slyšíš?
Zní zvony adventní.
Přečteno 623x
Tipy 3
Poslední tipující: Jaromila, NikitaNikaT.
Komentáře (0)