..pro Kohana..
Anotace: ..to nešlo neříct..
..tak dělej..mnohomluvný člověče..!!
tak něco dělej!!..klidně ať pohár přeteče
jen proBůh přestaň tlachat o ničem
zkus si být "PŘED"..ne jenom "ZA" bičem
zpomal a zastav..a pak se rozhlédni
zažeň ty chmury..v půl cesty klidně usedni
a přiznej všechno..co po nocích tě strašívá..
stůj zpříma chlape!! skousni to zaživa!!
Komentáře (3)
Komentujících (3)