Zrníčko lásky
*
Nepřijedeš, nezavoláš,
jedinou řádku nepošleš v psaní,
jen hlavu plnou starostí máš,
možná si nevzpomeneš ani.
Ty snad víš, jak mi je
a tušíš, jak se mi stýská?
To jenom ten, kdo miluje,
tu bolest pocítí zblízka.
Zrníčko lásky zůstalo skryté,
v jeskyňce malé se tísní
– poháry lásky nedopité
zpívají píseň písní.
*
*
Přečteno 337x
Tipy 16
Poslední tipující: jita.1965, Holis, Psavec, Churry, Myrja, Veselý Drak, NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)