Řvát se mi nechce
*
Zpod víček sůl
zároveň polykám,
řvát se mi dávno
už nechce,
tady jsem a ty tam,
lásku si vyčítám,
po šesti měsících
už nezní tak křehce.
Rozmělním na drobky
co zbylo z ní,
potají ohlídám,
co dít se bude,
moc jí už nevěřím,
hrst zbytků posledních
nasypu k večeři
do ptačích budek.
*
*
Přečteno 342x
Tipy 17
Poslední tipující: jita.1965, Holis, Psavec, Churry, Myrja, Flamy, NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)