St! myslenkové a tak pravdivé... opět bych se tak trochu opakovala, jako u básně předešlé... prostě se mi vybavuje, spíš tlačí na mysl, že o svou lásku přindu... když zlé rty, srdce, člověk dal se na pochod... a to aj přes mrtvoly... chjo. Nemám dnes síly.
07.12.2008 15:03:00 | NikitaNikaT.