Ta maličká
Anotace: Co myslíte, je to pravda?
Ta maličká ta je má,
stou si si zatancuji velmi rád.
Ta vysoká,
ta promě neni.
Ta na mě z výšky hledí.
Stejně nejlepší je taková,
kterási tě sama vyhledá.
Pak nemůže nadávat,
že neumíš tancovat.
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Saša T., klarass
Komentáře (2)
Komentujících (2)