Metro
Anotace: ...myslím, že není potřeba, cokoliv dodávat...
Stojím tu - na stanici metra
Dívám se dolů -do kolejí-
Kolem mě začínají zhasínat světla
Varovné -znamení-
Spousta lidí nevěřícně upírá svůj zrak
- na dívku, -
Co s roztaženýma rukama
Stojí na pokraji
-ZKÁZY-
Už přichází
-ten známý zvuk-
Už vítr
-hraje si s jejími vlasy-
Už ZASE
-slyší Ty hlasy-
Tak už jen krok
-zbývá jí jen krok-
„Pojď! Neboj se!“
Zavřela oči
…
Stojím tu
Zase svítí světla
A já nastupuji -do metra-
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: Flamy, amores peros, fuu
Komentáře (1)
Komentujících (1)