Zrada, zklamání......Je to z toho cítit. Tyhle verše může napsat opravdu jen ten, kdo to prožil. Krásný
17.01.2009 18:23:00 | PoeziGirl
Nicolaris, ta špína za to nestál. Ty jdi dál, máš na to. Znám dívky, které jsou o dost starší než ty a prožívaly to stejně intenzivně. Řeknu ti jedno. Neotáčej se a pokračuj ve své životní cestě. Konej dobro - jsi to TY Nicolaris, krásná dívka s krásnou duší. Neplýtvej energii na toho, který tě jen zneužil a odhodil... Držím Ti palce kočičko, pa.
08.12.2008 11:02:00 | PatriceB
Ahoj, dlouho jsme spolu nekecaly, viď? :) Hezká básnička, tedy krutá je to správné slovo... CO se stalo? Ozvi se..
Káťa
07.12.2008 19:45:00 | Cold.Queen.