Bludička noci 2
Anotace: Za pomoci zasr.romantika trochu jiné dílko vzniká
Bludičko noci
Světlo bez stínu
Bez tvého plamene
Bez žáru hynu
Osobo blízká
V náznaku jasu
Byť se mi stýská
Nehledám spásu
Květy z hladiny
Nejdou ti k pleti
V očích hlubiny
Plují do zajetí
K sametu brokát
Na vrátka zámek
Rozpolcen touhou
Všeho tak dalek
Na stole závoj
Na závoj svícen
Myšlenky snové
Múzy jsou ...
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: Zasr. romantik, Holis, Tacca, Flamy, NikitaNikaT., hanele m., WAYWARD, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)