Setkání
V odlescích vlčích očí
Vzlétneme v zem
Zapomenutých zahrad
Kvetoucích nevinností;
V jedné z nepatrných
Snad dětských vzpomínek
Spodobníš poslední znamínko
Vášně hraběnčina života
_______________________
Budete chtít kousek lásky, pane?
Třeba z hořkých pomerančů.
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: STIMPRE, blue, Mademoiselle Drea, Kyle, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)