Lidská...
Lidská hloupost,
most - obkrouhlost...
Překročila řeku mořských vln,
co vítr je jich pln a
utíká směrem vyplašených lidí nenarozených.
Lidská slepota,
zeď - obnažená nehoda...
Spatřena nevidomým slepcem,
co s naivním chlapcem
otevřeli obchod s řetězy spásy.
Lidská závist,
frnty - člověka davy...
Ušlapaly tisíce srdcí
a s páskou zakrytých očí
prozírají přes mrtvoly světlo.
Komentáře (0)