Advent
Anotace: ... trochu jinak
Neslyšná tma se krade do místnosti
oči své mhouří jako mouřenín
adventní svíce ve své nevinnosti
promítá na zdi přes růženec stín
Není to dávno, tiskla jsi ho v dlani
otčenáš, zdrávas do tmy šeptala
v krůpějích krve skryté jedno přání
v dlani ti po něm jizva zůstala
Dnes v dlaních držíš láhev s irskou whisky
utápíš další promarněný den
sem tam si smočíš rozpraskané pysky
a přemýšlíš, na co si připijem ...
Přečteno 322x
Tipy 41
Poslední tipující: hanele m., el viento, Myrja, Holis, 6thSun, Květka Š., Triffid Kolbe, hezule, Isobel, vodnař, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)