Okamžik
Okamžik
Protkaná těla z lásky
v peřinách z něhy leží
čas se tu zastavil a nedělá vrásky
však byl to jen okamžik
už zase svítá a sen se vytrácí
mé tělo Tvůj dech už necítí
chci stále být ve snu s Tvou něhou
polibkem zpečetit navždy být s Tebou
je to však pouze přání
které se nedá splnit....
proč sen je tak krásný
a den je tak jiný
proč tma je nám blízká
ve dne se zase stýská?
chci snem jen žít
a v Tvém objetí jen být...
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, PatriceB, Bíša, NikitaNikaT., Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)