Vůně
Anotace: ...snad jí někdo ucítí
Obejmi dno,
je plné květin,
nadechni se,
cítíš to?
já cítím,
svítím,
mám ruce,
mít křídla,
tak letím,
křičím,
sním,
lesknu se ,
vznáším se,
lehce,
dechem...
světem,
proletět,
rozložit,
milovat,
ochutnat,
poskládat,
na sebe,
a naopak,
odrazit se,
posypat,
kořením,
štěstím,
...zapáleným,
cítíš to ?
já ,cítím.
Přečteno 336x
Tipy 26
Poslední tipující: Víla, 6thSun, Haniéčka, ni.va, Lilly Lightová, kikis, fialová, Agniezka, mattoni.uz.neni, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)