ne!
ve vzduchoprázdnu lítám
zem pod sebou necítím
jsem jako kapka co padne
roztříští se o holou zem!
kapka co trojí život má
jednou je z ní sníh
pak mlha
nic není stálé, nic není jisté a vše plyne
a to se mi fakt nelíbí!!!
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)