Anotace: Je to tady samý volný verš. Chtěl bych to taky umět. Jak se to dělá? Můj první pokus. Řekněte mi, je to dobře ...?
Má žena Jára mi říká:
Ty mně zneužíváš! Píšeš o mně básně! A chceš být slavný. Dáváš to na ten blbý internet. A já to nechci!
Snažím se ji uklidnit:
"Járo, klid prosím, vím, že tě zneužívám, ale ne dneska, ale už celých 29 let! Tak to se mnou ještě vydrž! Vždyť tě mám rád!
Tvůj L.
08.12.2008 09:35:00 | Zasr. romantik