volání po ozvěně
Anotace: když nerozumím ničemu kolem
Světe, světe!
Jsem snad zavřená ve skleníku?
Ve velké mýdlové bublině a můj svět jsou jen odlesky duhy?
Světe!
Slyšíš?
Ta naivita, má naivita, je tak neúprosnou?
Ale já se dívám,
Dívám
A co vidím?
No tebe!
A kde a jak?
Hej, světe!
Neutíkej mi mezi prsty
V neuchopitelnu se neskrýváš.
Světe!
Probuď mě a otevři mi oči
Jsem skleněná panenka s mrkacími víčky,
Porcelán a růžovobílá vata
Nebo
Se sám probuď
A staň se realitou
Vzkřísíš chodící mrtvoli, vdechni jim život.
Světe, Světe!
Tak slyšíš?
Ještě sis nezacpal uši?
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša, Psavec, Mbonita, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)