ze včerejška...
Anotace: malé rozjímání do dneška...
byl jsem na koncertě
v chrámu Páně
děti dětem
u vchodu
sice lehce popálen
to když jsem neprozřetelně
pohladil prsty svěcenou vodu
ale
o to víc šťasten…
odložil jsem čepici
plnou omylů
nesmyslných trablů a starostí
seděl v dubové lavici
zasažen amorem
popíjel tajně irskou rosu tullamore
oproštěn od všeobecného spěchu
v duši jednu holku
s moukou ve vlasech i jinde
a kolem
v uctivé vzdálenosti
poletovali okřídlení kameloti
roznášeli noviny
štědrým podvečerem
že se narodil jeden pán
já si podupával kopýtkem
s čertovským úsměvem
lidí hříšných
přál si být moukou
a snil o vánocích bílých…
Přečteno 365x
Tipy 48
Poslední tipující: pejrak, Holis, Aisa, Noc17, jita.1965, maena, Myrja, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)