Co když?
Anotace: no rpostě to asi hodně z Vás zná..bolí to..ale tak..nic s tim nenaděláme :-(
Co když Tě ztratím?
Co když Tě už neuvidím?
Co když mi utečeš?
Bude mi to vadit?
A bude to vadit Tobě?
A co když ne?
Ty budeš mít ji..
ach ano
ty budeš mít ji
A já?
o mě se neboj..
já budu mít
samu sebe
svoje tělo a duši
to jsou moji přátelé
Ale nevím,
jestli jsou to
ti pravý
jestli budou
jako ty...
Přečteno 604x
Tipy 5
Poslední tipující: Lilly Lightová, .K.r.i.s.t.y., danaska
Komentáře (3)
Komentujících (3)