věř mi, ono to půjde...ale chce to čas...spoustu času...máš tolik času, kolik jen budeš chcít...mám tě ráda kryndy:-)
18.12.2008 23:08:00 | Lady Carmila
ST! za vyjádření, upřímnost a jistou citlivost... budeš milovat a věřím, že to umíš... víš, každý to cítí jinak, někdo se bojí, pak si řekně, vlastně čeho jsem se bála... někdo se nebojí, a bere to... tak jako normálně... je to na každém.
08.12.2008 16:55:00 | NikitaNikaT.
Určitě se budeš milovat. A bude to krásné, věř si. Básnička je pěkná, upřímná.
08.12.2008 14:59:00 | danaska