ticho......prosím
Anotace: takových pár pocitů vykřičených šeptem
dneska
nechám jen tak běžet čas.......
co nedal se podplatit,
dnes nezavolám ,nenapíšu
nechám to všechno odeznít
jsou to jen slova mezi námi
a pár horečnatých objetí
pár dnů na vrcholku slávy
v Tvých očích ,krajině srdeční....
jsme jen malí páni ,v tom světě kolem nás.....
vše je dávno daný-své tempo má i čas.
mé srdce má dny tmavé
a duše bloudí po poušti,
co nám se ještě lásko stane?
Přečteno 304x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, danaska, labuť, Tacca, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)