Hledač pokladů
Neptunův trojzubec
plachtoví trhá na kusy
marné jsou další pokusy
poslední zásoby
vlna už smetla do vody
morem a kurdějemi
sražený na kolena
na sedmé vlně poznání
že sláva pranic neznamená
námořník bez plachet
s korábem samá díra
vyhlíží pevnou zemi
v domovském přístavu
hledače pokladů
když opouští ho víra ...
Přečteno 420x
Tipy 35
Poslední tipující: Manon.H, střelkyně1, el viento, STIMPRE, poustevník Jirka, Holis, vodnař, hezule, Mbonita, Myrja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)