krize

krize

Anotace: ůůůů

Kvůli krizy
pár míst zmizí
zlato bude ryzí
můj obraz Mony Lízy
stoupne v ceně
chrlí to na nás z televizí
tak řekni Zdeně
že její prachy v tvrdý měně
pod polštář ať dá obráceně
šli dolu zatraceně..
Kvůli krizy
uschnou břízy?
z brambor hlízy
povyraší?
Jenom straší
oni ví kdy
ztratily jsme
pojem bídy
a ty kydy
o inflaci
zas nandaj prachy
do matrací
Autor zenge, 08.12.2008
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Myrja, Mario de Janiero, NikitaNikaT., Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nejtěžší krize u těch mektů
probíhá ve sféře intelektu..w

08.12.2008 19:39:00 | Mario de Janiero

Ach ta krize... mno, co na to řéct, je to prostě k pláči.

08.12.2008 17:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí