Vina
Anotace: Co z vás vypadne po pár večerech o samotě...
Začíná večer,
nechci už spát.
Nevím si poradit,
nechci se bát.
Zas další večer,
který trávím sám.
Neptám se života,
co z toho mám.
Pořád jsem v práci,
na nic nebyl čas.
Promarnil jsem šanci,
doufám že přijde zas.
Vím už totiž kdo za to může,
vím i že na poušti nerostou růže.
Vím že za všechno můžu si sám,
už se neptám komu vinu dám...
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: páááááááá, Pešulka, Sam&ntha CH.Camberly Way
Komentáře (0)