Anotace: Není postatný mít u dveří práh.Ale jestližě není, tak vám do baráku fouká.
No, když autor této básničky píše rukou na papír, vypadá to také jako by maloval slova.
10.12.2008 07:17:00 | Páca
Je to zajímavé a působivé, jiné téma, než je zvykem psát. Celkem mne to zaujalo... i rýmy jsou neokoukané.
10.12.2008 06:19:00 | NikitaNikaT.
není nad to všímat si , jak někdo jiný nahlíží na náš svět -svuj který žije...
ješte tak napsat toho malíře-světce :-)
roboti pisou - je to ERA
09.12.2008 23:20:00 | Douša