Rudý..
Proč má hvězda mlčí
smutná, temně rudá
kdo jí hlas propůjčí
němou tíš z ní sundá?
kroužím na orbitě
kouzelný trik hledám
zkouším jako dítě
co se dá, co nedá
šum mých zvadlých křídel
v obřím pekle slábne
nikde jsem neviděl
souš, kam noha šlápne
stín pevniny v rudém
moři najít nelze
konec.. padám, všude
červenám posléze
mám červený tváře
vlasy v barvě stejné
tady tě umaže
koupel zaručeně
zkusím si promluvit
s rudým obrem zblízka
(cíl ten z palice mi
nikdo nevytříská)
Přečteno 245x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., stmivani.na.lepsi.casy, Holis, enigman, LucQa, Mbonita, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)