Vymetání..
Anotace: Nejsem příliš pořádný, avšak co je moc...
Už týden jsem nevymetal
techno,pank, a hevymetal
zítra hudbu tuhletu
před svým prahem vymetu
k tomu ještě plná taška
hitů od Evy i Vaška
a taky málo pohodové
řízné písně pochodové
v popelnici skončí
tím básnička končí...
Přečteno 251x
Tipy 19
Poslední tipující: Dota Slunská, NikitaNikaT., Holis, hezule, Lota, labuť, Tacca, Mbonita, Myrja, Jin, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)