Anotace: ....výhra,nebo prohra?
Věřím, že to byly kapky štěstí, dnes u nás Slunko celý den svítilo, bylo to moc příjemné, leč vzduch mrazil...jj, už to není tak, že když krásně svítí, je zaručeně teplo, zima je prostě zima. ST!
09.12.2008 18:56:00 | NikitaNikaT.