Žiju pro *****
Anotace: Jen tok myšlenek a pocitů...a cesta zpátky domů...
Sbírka:
Duševní doteky
Pochmurný mraky na obloze
rozmažu prostředním prstem
nic není dokonalejší
než tvoje alabastrová duše
průsvitnější než igelitový sáček
tenčí než membrána buněk
/večer je vidět tisíc světel
ve kterých každý z nás žije
svůj vlastní život
pro někoho.../
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: ziriant, kikis, Favi, Rolnička, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (2)