KOLIK? TOLIK. 98
Anotace: smutná realita
Sbírka:
NeBásně
Kolik je na světě debilů?
Tolik co za pasem mobilů.
Kolik je hloupých žen?
Tolik co plochých stěn.
A kolik chytrých mužů?
To spočítat vám můžu.
Kolik je na světě vrahů?
Tolik co příkrých svahů.
A kolik učených je lidí?
To se říci stydí(m).
Přečteno 613x
Tipy 2
Poslední tipující: myší královna, sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)