Vzpomínka na Johna Lennona
Anotace: Dnes je tomu 28 let ode dne kdy nám zastřelili našeho guru a vynikajícího člověka a hudebníka..nikdy na tebe nezapomeneme Johne!!Living life in peace...
Každý den krvácí svět a my s ním
každý den se oceány barví do ruda
všichni se ptají co s tím
a nikdo nic nedělá
Představ si svět bez násilí
kde žijí lidé v míru
vlastního stínu se nebojí
nemají v srdci díru
Byl jsi náš
byli jsme tvoji
teď tu každý z nás
jak voják v poli stojí
Chceme bojovat
za lásku, mír a svobodu
ne ale zbraní hrozit
nýbrž svými činy a slovy dosáhnout toho stavu
On nám tě vzal
zmizel jsi ze světa
však v našich srdcích jsi dál
vzpomínka nikdy nezhasla
Dnes večer
u zdi míru a lásky
každý sám si přeber
proč svět má na očích pásky
Nikdy nezmizíš z našich srdcí
- Johne Lennone!
tisíce svíček pro tvou duši plane...
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, JR, jedam, hanele m., Tygropes, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)