Bílá a čistá
Anotace: - vánoce nejsou o sobech, ani o nakupování čokoládovejch figurek
Sama vločka z nebe padá,
pod sebou město svítící.
V lese paneláků hledá,
Štěstí, Lásku sršící.
Najde je na chodníku
unavené, promrzlé,
jak se choulí do svrchníku,
aby nebylo jim takhle zle.
Vyhozeni na ulici
zapomenuti v nutkání,
poviností ve světnici.
Hloupé každé kázání.
Přečteno 580x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, Egretta, Agniezka, Helena Buchtová, Castiza, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)