Zloději
Anotace: ..jsou i tam kde je nečekáte
Seberou co mohou
okrádají mysl
svojí i cizí
na nepevných nohou
nehledají smysl
jsou prostě jen drzí
Zanechávají po sobě
prázdno
na pustém hrobě
jen jeho dno
a někdy ani to ne
Mnohý z jejich řad
v pochybnostích tone
ale má pořád hlad
tak proč by si nenakrad´
Ač pak sám možná zhyne
na nedostatek toho
co sám sebral
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., 6thSun, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)