Jenom se nezapomenou zapnout. Opět dobré téma, možno bych vynechala rým a napsala bych to volným veršem. Je to téma s pestrostí, čili, dalo by se teho napsat víc aj hlouběji. Je to jen můj názor. Jinak se mi to opravdu líbí, je to inspirativní.
10.12.2008 06:22:00 | NikitaNikaT.
trochu si pohrat se slovy, jakoby tomu neco chybelo..
roboti pisou - je to FFRrrr
09.12.2008 23:38:00 | Douša