Na výstavě živých obrazů...
Anotace: verze pro tisk...
všechna těla
byla dokonalá
mistrovská díla…
pestré využití
různých materiálů
amatérských malířů
někde také patrné použítí
speciálních technik maleb
například prstů
množství originálních barev…
osobně se mi nejvíc líbil obraz
od neznámého autora
,,Dívka v čokoládě,,
připomínající zvláštní mapu
skrytých značek a symbolů...
bylo vidět
že dotyčný si s obrazem
vyloženě pohrál
neřku-li pomazlil
pikantní
bylo nedotažení
některých zákoutí
jakoby se tam chtěl malíř ještě vrátit
a pokračovat v malování…
shrnutí
celkově podařený výlet
do světa umění
jsem plný dojmů…
Teď už ale musím běžet
cestou domů
se ještě potřebuji
stavit v obchodě
dokoupit čokoládu
kokos,skořici,oříšky i pár mandlí
a večer mám domluvené
soukromé interwijů…
Jsem totiž jedním z neznámých autorů….
Přečteno 280x
Tipy 33
Poslední tipující: střelkyně1, Holis, NikitaNikaT., Myrja, pejrak, hanele m., Churry, Belmon, Psavec, páááááááá, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)