Děvčátko z hřbitova
Děvčátko z hřbitova
Děvčátko z hřbitova
Nosí si kvítí
Děvčátko z hřbitova
Svíčkami svítí
Svíčky má od mrtvých
Co světlo nechtějí
Ti co si sladké sny
Dávno už nepřejí
Mrtví jsou chlapečci,
Mrtvé jsou holčičky
Mrtví jsou rodiče
A taky rodičky
Děvčátko z hřbitova
Svíčky už nekrade
Děvčátko z hřbitova
Světlu důraz neklade
Černý šat, v srdci žal
Děvčátko teď nosí
O návrat blízkého
Den co den prosí
Kytky ji netěší
Světlo ji nehřeje
Z očí ji tryskají
Zmařené naděje
Komentáře (0)