Taková normální idylka
Anotace: Dílko bojující s předsudky společnosti vůči lidem ze společnosti vyčleněných.
Prostory peróna,
už chápu ty rozcapené chlápky na
lavičkách, největší luxus, sledovat
vlaky jak přijíždějí a
zase odjíždějí, koukat
pěkným holkám na zadky jak
se krásně třepou když pospíchají,
občas někdo založí na chlast když
se jich lidem zželí, idylka,
všechno podstatné po ruce, neřeší
svět kolem, on řeší je.
Co víc může člověk chtít než
kousek takového nic.
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, babik, Já Esther Ruth, Šerák, Psavec, JirkaS, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)