milenci
bílá
úplně bílá
ta krajina byla
snad víla
snila
šli dál
po úbočí těch skal
a žili z toho co kdo dal
víla stále žila
krajina bílá
jak místa na mapách
která musíme objevit
možnost jim dala
jak svět si vyjevit
šli dál
po úbočí těch zatracených
skal
hledat vílu
ta viděla je
když měla je ve své moci
když byli v první noci
naděje plni milenci
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, maliska, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)