Prosinec
Vlastně ani nevím
jak začít tuhle báseň
(pokud jí opravdu bude)
protože možná tajemství
se válejí opilá pod stolem,
ve snaze zůstat skryty
a měsíc dnes tak zběsile
svítí do očí.
(on jediný se vždycky vrátí)
V zimních ulicích
si předvánoční mumraj
nebere servítky
s mou iluzí
(vánoce jsou prý svátky klidu)
A v přetopeném dechu
shop center
jen tak přemýšlím,
jestli si třeba někdy
vůbec vzpomeneš…
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: Anewue, Rolnička, drsnosrstej kokršpaněl, střelkyně1, hanele m., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)