já su sama (zlaté) prasátko, tak mi stačí kouknout do zrcadla ... :-)))
09.12.2008 14:26:00 | nrocinu Jednorožec
Hmmm, čokoládě, té sladké svůdnici také podléhám znovu a zas ...mňam :-)
09.12.2008 13:12:00 | nrocinu Jednorožec
Včera jsem objevil osm čokolád na vaření a ty já přímo miluju. Tak se ptám- Tolik jich na vánoce určitě nebude potřeba, že né?…
Tvá odpověď je, že šest bohatě stačí
Jednu už jsem totiž snědl a druhou mám schovanou. :o)))
09.12.2008 12:43:00 | kouzelníček
...tak dobrou chuť a buď ráda, že jsi daleko, jinak by jsi se musela dělit :o))
09.12.2008 12:08:00 | labuť