studna, že dna nedohlédnu..
tak si sednu
a budu o tvých verších
meditovat
09.12.2008 20:29:00 | Mbonita
souhlas s Gabkinem, ale nelibi se mi forma a caste opakovani slov, vim, ze to tam asi dle tebe ma byt, jen vyjadruji osobni prostor, i kdyz u tebe vim, ze mne za to kamenovat nebudes,.. zda se mi, ze se tu jedna o nynejsi rozpolozeni, snad vztek... neni to spatne napsane, ale mohlo by to byt, dle meho, lepsi...
09.12.2008 19:42:00 | saddova