Vánoční těšení
Tak trošku splínu, fantazie včerozítřka...
...radost jen po povrchu...
a letmá sladkost po medu
a příchuť nostalgie z Vánoc předešlých...
... z pokoje vedle slyšet koledu ...
a je tu těsto všehochutí...
...dál k tomu tóny znějí...
zas perníčkové pošmáknutí...
a smrčku kouzlo Vánoční...
ty chvilky vzácné máš vždy nejraději...
všechno je čisté a třpytí se a voní.
Směsice nás, to pospolité štěbetání -
zas sešli jsme se, zdrávi, živí po roce...
jsme tady spolu v kruhu nejbližších a v lásce...
toť kouzlo v nekonečném vzpomínání,
a vtom jsou doma pravé Vánoce...
Přečteno 643x
Tipy 13
Poslední tipující: Anita Buchtová, Holis, 6thSun, Tacca, Jaromila, Helena Buchtová, Mbonita, Zdenek, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)