ATENTÁT NA H. 97
Anotace: Pod H můžou být dvě slova. Možná to mysleli dobře, bohužel nedomysleli důsledky.
Sbírka:
NeBásně
Zabili jednoho,
zemřelo více.
Stalo se hrozbou to,
pro dvě vesnice.
Bylo to zbytečné,
nevedlo k ničemu.
Stáli tam spálené,
pro takou ničemu.
Chtěli být stateční.
Zachránit životy.
Bohužel neznali
vrahovi odplaty.
Zabili jednoho,
vrah byl však rozzuřen.
Použil síly své
a Čech byl roztřesen
Komentáře (0)