Noc
Anotace: Je to vlastně spíš text písně...
Jsem v krajině snů tvého rozjímání
já přicházím k tobě znenadání.
Při tvém usínání já nechci tak moc
jen s tebou strávit tu jedinou noc.
REF:Když spíš já cítím jak ti sny hladí duši
když spíš já vidím jak ti láska krásně sluší.
Ty ležíš tu nahá a sladce už spíš
já budu tě chránit to pochopíš.
Zlé sny ať se ztratí a odplynou
jen ty co štěstí vrátí ať zůstanou.
REF:
Já hlídám tvé tělo na polštáři
a v měsíčním světle tvé vlasy září.
Noc se už ztrácí a odchází
jen paprsek světla tu jasně září.
REF:
Už blíží se den a ty ještě spíš
že odcházím pryč to nevidíš.
Paprsek světla hladí tvou tvář
probouzíš se a oči otvíráš.
Ty cítíš mou vůni na polštáři
a slza ti stéká po tvé tváři.
Přečteno 447x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, strawbery, Mišiačik, Bíša, Agniezka, bejbyyyy, jita.1965, maena, Holis, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)