Okradená

Okradená

Anotace: Jedna předvánoční o tom, že nikdy nic není, jakým se zdálo být.

V předvánoční Praze
ztratilo se chvění
paprsků lásek

polonahost zevšedníš
a vyčítavě vystavíš se
pornografií včerejšího vzrušení

nestoudnost a nemíra
zakalila pohled, kterým
marně a marněji
v minulosti světlo nenacházíš

do daleka ukřičená
bez slz nelitovaná
k smíchu se probouzíš
okradená
Autor Lasska, 09.12.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Kyška, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí