Kroky tmou
Anotace: .................
kroky
na asfaltu noci
cestu nad ránem
prodáš za ten pocit
mít
už nechceš
stát se andělem
křídla jsou tak těžká
chceš jen
žít
mlčení ve slovech
vyměníš
za dotyky rtů
na rameni
tak blízko
je němé
pohlazení
v hlíně jsou stopy
útěků
někdy je zapřeš
někdy ne
zámek zrezavěl
kam chceš jít
všechno
pomine
dlouhá noc
teď možná končí
úsvit na směnku
slib ve tvých očích
v jediném
písmenku
na dluh objetí
odložená splátka
touha někde v hrudi
neumíš už
plakat.
Přečteno 366x
Tipy 47
Poslední tipující: fab four, Raduzk, Myrja, Tygropes, Holis, Bíša, Psavec, STIMPRE, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)