Bouře
Naděje hoří v nitru tvém..
....pluješ lodí.
Touha spaluje tvé já.
Tvá ústa prahnou žízní..
....jsem tvé já?
Jsi jak sen,omýváš
své rány.
Pospěš lod´se potápí..
..skála praská.
V očích máš kapky rosy.
Omýváš zla sen
nebo je to den?
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Květka Š., Albertinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)